Për t’i mbrojtur sytë, Google po sjell “dark mode”

per-t’i-mbrojtur-syte,-google-po-sjell-“dark-mode”

Nëse ky lansim është bërë edhe për sistemin tuaj dhe tashmë sistemin e keni të vendosur në “dark mode”, atëherë edhe prapavija e faqeve në Google do të transformohet në ngjyrë të errët.

Ja një shembull se si duket versioni i ri:

Shumë njerëz thanë se Google iu ndryshua automatikisht në “dark mode”, transmeton Lajmi.net. Por, duket se këtë version të ri nuk e kanë të gjithë.