Për të qenë të lumtur na duhet shumë pak!

per-te-qene-te-lumtur-na-duhet-shume-pak!

Nëse do që zemra jote ta ndjejë ëmbëlsinë e imanit (besimit) dhe nëse do t’i afrohesh Allahut të duhen vetëm dhjetë minuta!

– Pesë minuta, dy reqate namaz nate (në pjesën e tretë të natës);

– Pesë minuta, namazi i sabahut.

Provojeni, jini këmbëngulës në këtë, do të shihni dhe do të ndjeni ndryshimin në jetën tuaj, në shëndetin, pasurinë tuaj dhe do të keni  bereqet  në çdo gjë!

Përktheu: Islampress