Për 24 orë u ngritën 70 aktakuza ndaj 90 personave

per-24-ore-u-ngriten-70-aktakuza-ndaj-90-personave

Po ashtu, me urdhër të Prokurorit të Shtetit janë ndaluar për 48 orë, 12 persona të dyshuar, si dhe janë bërë pesë kërkesa për caktimin e paraburgimit për pesë persona, të dyshuar për vepra të ndryshme penale.