Pëlcet gypi i ujit, pjesë të Prishtinës mbesin pa ujë

pelcet-gypi-i-ujit,-pjese-te-prishtines-mbesin-pa-uje

Kompania Rajonale e Ujësjellësit “Prishtina” sh.a lajmëron konsumatorët për prishje në rrjetin e saj, disa lagje mbesin pa ujë deri në sanim.

Në njoftimin e Ujësjellësit në Facebook thuhet:

Të nderuar konsumatorë, pas njoftimit qe kemi marrë, rezulton qe linja DN 300 mm AC ka shpërthyer afer “Pallatit te Rinisë” dhe si pasoje pa furnizim me uje kane mbetur lagjet si ne vijim: Lagjja Pejton, Lakrishte, nje pjesë e Dardanisë, rr. “Rexhep Luci”, “Garibaldi”. Kerkojme ndjesë dhe mirekuptim!

The post Pëlcet gypi i ujit, pjesë të Prishtinës mbesin pa ujë appeared first on Mesazhi.com.