Pamje të rralla nga varrimi i 24 civilëve të vrarë në Likoshan e Çirez

pamje-te-rralla-nga-varrimi-i-24-civileve-te-vrare-ne-likoshan-e-cirez

Në luftimet e zhvilluara kishin mbetur të vrarë disa policë serbë.

Si pasojë e kësaj, forcat e armikut kishin rrethuar të dy fshatrat, ku kishin ekzekutuar 24 civilë të pafajshëm në shenjë hakmarrjeje pas përleshjes me një njësit të UÇK-së te Lisi Gjashtënjak, shkruan magazina.al.

Në rrethimin e fshatrave, armiku kishte përdorur artileri të rëndë, duke përfshirë helikopterë dhe shumë mjete tjera të blinduara, përfshirë edhe tanke. Qysh në ditën e parë të luftimeve, armiku kishte kryer masakrat ndaj civilëve, vetëm në familjen Ahmeti kishte vrarë 11 persona.

Pamje nga varrimi i 24 të vrarëve mund të shihni në videon më poshtë: