Pacolli: Viti i dytë që agjërojmë gjatë pandemisë, lutemi për kohë më të mira

pacolli:-viti-i-dyte-qe-agjerojme-gjate-pandemise,-lutemi-per-kohe-me-te-mira

Pacolli tha se gjatë Ramazanit, besimtarët e sprovojnë durimin, disiplinën fizike dhe shpirtërore për një muaj, duke forcuar ndjenjat e paqes solidaritetit dhe mirësisë me njëri-tjetrin, transmeton lajmi.ent.

Postimi i plotë:

Të gjithë besimtarëve myslimanë ua urojë fillimin e muajit të shenjtë të Ramazanit. Gjatë Ramazanit, besimtarët e sprovojnë durimin, disiplinën fizike dhe shpirtërore për një muaj, duke forcuar ndjenjat e paqes, solidaritetit dhe mirësisë me njëri-tjetrin. Ky është viti i dytë që agjërojmë gjatë pandemisë dhe lutemi për kohë më të mira. Allahu qoftë me secilin nga Ju. Ju urojë agjërim të lehtë e të pranuar!./Lajmi.net/