Pacolli për letrën e Biden: Sinjal i rëndësishëm

pacolli-per-letren-e-biden:-sinjal-i-rendesishem

Ai tha se ky është një sinjal i rëndësishëm për dy vendet në procesin e pajtimit.

Pacolli po ashtu tha se Serbia duhet të marrë guximin të merret me të kaluarën e saj dhe të njohë Kosovën.

“Sinjal i rëndësishëm nga @POTUS @JoeBiden i ka kërkuar Serbisë të normalizojë marrëdhëniet me #Kosovën përmes njohjes reciproke. Ky është një mesazh i rëndësishëm për 2 vendet dhe procesin e pajtimit. Serbia duhet të marrë guximin të merret me të kaluarën e saj dhe të njohë #Kosovën e të shkojë drejt BE-së”, thuhet në postimin e Pacollit.