Opozitarët në Armeni bastisën ndërtesën e qeverisë

opozitaret-ne-armeni-bastisen-ndertesen-e-qeverise

Në ndërtesën e qeverisë ku ndodhen disa ministri, protestuesit hodhën slogane dhe kërkuan dorëheqjen e kryeministrit Pashinyan

Opozitarët që kërkojnë dorëheqjen e kryeministrit të Armenisë, Nikol Pashinyan, hynë në ndërtesën e qeverisë, transmeton Anadolu Agency (AA).

Në ndërtesën e qeverisë ku ndodhen disa ministri, protestuesit hodhën slogane dhe kërkuan dorëheqjen e kryeministrit Pashinyan.

Pas një kohe të shkurtër protestuesit u larguan nga ndërtesa e qeverisë duke thënë: “Dëshironim të tregonim se mund të hyjmë në çdo ndërtesë”.

The post Opozitarët në Armeni bastisën ndërtesën e qeverisë appeared first on Mesazhi.com.