Nuk i dhezë Haki Abazit: Analistët thonë se nuk është aq i rëndësishëm dhe s’ia komentojnë statusin

nuk-i-dheze-haki-abazit:-analistet-thone-se-nuk-eshte-aq-i-rendesishem-dhe-s’ia-komentojne-statusin

Mirëpo analisti Rrahman Pacarizi, thotë se kjo është një deklaratë e kotë, për të cilat sipas tij ‘shquhet’ z.Abazi.