Njoftim i rëndësishëm për kosovarët që do të udhëtojnë nga Gjermani për në Kosovë

njoftim-i-rendesishem-per-kosovaret-qe-do-te-udhetojne-nga-gjermani-per-ne-kosove

Ata kanë dhënë të gjitha detajet e nevojshme për bashkëatdhetarët tanë që pritet të marrin rrugë për në vendlindje.

Lehtësira ndaj masave të COVID-19 kanë ata persona që janë vaksinuar dhe shëruar nga COVID-19.

Këto masa vlejnë edhe për udhëtarët, përkatësisht ata që mund të dëshmojnë që janë vaksinuar dy herë apo kanë kaluar virusin dhe paraqesin provat që janë të përmendura në njoftimin e tyre kur udhëtojnë në Kosovë.

Këto masa nuk vlejnë nëse udhëtarët qëndrojnë/udhëtojnë në rajonet ku janë të shfaqura variantet e reja të virusit.