Një nënë nga Prishtina shkon ta marrë fëmijën në shkollë, dy sirianë ia vjedhin telefonin nga xhepi

nje-nene-nga-prishtina-shkon-ta-marre-femijen-ne-shkolle,-dy-siriane-ia-vjedhin-telefonin-nga-xhepi

Ky rast i vjedhjes është bërë i ditur nga një qytetar në faqen Network Prishtina, ku ju bëhet thirrje qytetarëve t’i ruajnë gjërat e tyre me vlerë, shkruan Reporteri.

Petroviq sulmon Trajkoviqin pasi deklaroi se pas sulmit ndaj djalit të Rashiqit qëndron Lista Serbe
Pas këtij komenti, është lajmëruar nëna e cila ka qenë cak i vjedhjes.

Ajo ka treguar se telefonin e ka pasur në xhep të jaknes, por dy grabitës që sipas saj janë sirianë e kanë shfrytëzuar tollovinë e madhe kur janë lëshuar nxënësit dhe ka arritur t’ia vjedh.

Kjo nënë që ka qenë cak i hajnave, thotë se e ka gjetur telefonin në stacionin policor, ku tregon se një qytetar i moshës 20-vjeçare i kishte ndjekur sirianët dhe ia ka marrë telefonin.

Ajo thotë se grabitësit janë arrestuar nga policia e Kosovës.