“Ngrin” Rruga e Kombit, prej orësh makina të bllokuara në Fushë Labinot e Lezhë

“ngrin”-rruga-e-kombit,-prej-oresh-makina-te-bllokuara-ne-fushe-labinot-e-lezhe

Shumë rrugë janë bllokuar. Në Fushë Labinot në Elbasan automjetet kanë më shumë se 3 orë që janë bllokuar dhe nuk ka asnjë ndërhyrje nga autoritetet.

Udhëtarët e bllokuar kërkojnë ndërhyrje.

Ndërkohë një aksident ka ndodhur tek ura Spiten në Lezhë. Automjetet janë të bllokuara që prej orës 14:30 dhe nuk asnjë ndërhyrje nga autoritetet.

Prezencë akulli dhe bore ka edhe në gjithë gjatësinë e Rrugës së Kombit, raporton gazetari i Ora News, Isa Myzyraj, duke e bërë të vështirë qarkullimin e mjeteve.