Ngjarjet kryesore të ditës në Kosovë

ngjarjet-kryesore-te-dites-ne-kosove

KQZ organizon tërheqjen e shortit për renditjen e subjekteve politike në fletëvotimin e zgjedhjeve të parakohshme për Kuvendin e Kosovës, të cilat mbahen më 14 shkurt. (Ndërtesa e Rilindjes, kati 1, ora 10:00)

Qendra Kosovare për Studime të Sigurisë (QKSS) lanson online raportin mbi perceptimet e qytetarëve të Kosovës në lidhje me dialogun në mes Kosovës dhe Serbisë. ( ZOOM Meeting ID: 939 7938 2645, ora 10:00)

Kryetari i AAK-së Ramush Haradinaj vizitë në Erc Trade. (Bardhosh, Prishtinë, ora 16:00).