Ngjarjet kryesore të ditës në Kosovë

ngjarjet-kryesore-te-dites-ne-kosove

Nis vaksinimi i personave mbi 85-vjeç kundër COVID-19. (Salla “1 Tetori” Prishtinë, ora 09:00)

Konstituohet Komisioni për Mbikëqyrjen e Financave Publike. (Kuvendi i Kosovës, salla N-302, ora 10:00)

Kuvendi Komunal i Prizrenit mban mbledhje. (Objekti i Komunës Prizren, ora 10:00)

Kandidatët e pranuar për studime të doktoratës në Fakultetin Ekonomik në Universitetin e Prishtinës protestojnë para Rektoratit. (Ora 12:00)

Partia Demokratike e Kosovës mban konferencë për media. (Selia Qendrore e PDK-së, ora 13:00)

Nënshkruhet memorandumi i mirëkuptimit në mes të KESCO dhe Qatar Charity për subvencionin e energjisë elektrike që do ta bëjë Qatar Charity për 700 përfitues (jetimë). (“Swiss Diamond” Prishtinë, ora 15:00)

Federata e Futbollit e Kosovës do ta mbajë Kuvendin e Rregullt të Punës. (FFK, Zoom, ora 17:00)