Në vend që të merremi me tjerët, ti përkushtohemi i vetes…

ne-vend-qe-te-merremi-me-tjeret,-ti-perkushtohemi-i-vetes…

Është e nevojshme që njeriu të lirohet nga ngarkesat e panevojshme dhe ta bëj jetën më të bukur duke hequr qafe disa gjëra që nuk kanë vlerë siç janë:  injorimi i lajmeve negative, mos shoqërimi me njerëz që shohin vetëm interesin e tyre  dhe që janë të mbushur me xhelozi dhe urrejtje.

Në vend që të merremi me tjerët, ti përkushtohemi i vetes dhe të afërmeve.

Sepse njerëzit dështak të cilët janë të pakënaqur me jetën e tyre dhe që nuk gjejnë paqen me veten,   bëhen pjesë e tregimeve negative që i dëgjojmë çdo ditë.

A. D. Islampress