Në Itali, 541 viktima të reja nga COVID-19

ne-itali,-541-viktima-te-reja-nga-covid-19

Gjatë ditës së kaluar, numri i pacientëve të ri gjithashtu u rrit, kështu që 10.593 raste të reja u regjistruan, raporton Reuters.

257.034 njerëz u testuan, sipas ministrisë. Që nga shkurti i vitit të kaluar, 86.422 njerëz kanë vdekur si pasojë e virusit, duke e bërë Italinë të dytën në Evropë dhe të gjashtën në botë. Në një vit, 2.486.000 njerëz u sëmurën me virusin korona në Itali.

Aktualisht, 21.355 persona janë në spital, nga të cilët 2.372 janë në kujdes intensiv.