Ndalohet qarkullimi i automjeteve në Gërmi

ndalohet-qarkullimi-i-automjeteve-ne-germi

Kryetari i Komunës së Prishtinës, Shpend Ahmeti, ka publikuar një urdhëresë më të cilën sot ndalohet qarkullimi i automjeteve në Gërmi.

Në urdhëresën e publikuar nga Ahmeti, thuhet se do të lejohen vetëm automjetet e Policisë së Kosovës, KFOR-it, të EULEX-it, të ndërmarrjes “Hortikultura”, të KRM “Pastrimi” dhe të Drejtorisë së Inspeksionit dhe automjeteve emergjente.

Kjo bëhet përshkak të ndalimit të tollovisë në Parkun e Gërmisë dhe mbrojtjes nga Covid-19.

The post Ndalohet qarkullimi i automjeteve në Gërmi appeared first on Mesazhi.com.