Mustafa takohet me ambasadorin Weidinger, flasin për zgjedhjet

mustafa-takohet-me-ambasadorin-weidinger,-flasin-per-zgjedhjet

Gjatë takimit është diskutuar për zhvillimet e fundit në vend dhe qëndrimet e LDK-së karshi zgjedhjeve parlamentare.

Po ashtu u diskutua për mundësitë për thellimin e bashkëpunimit mes Kosovës dhe Austrisë.

Kryetari Mustafa e falënderoi ambasadorin Weidinger dhe shtetin e Austrisë që e ka mbështetur Kosovën në të gjitha proceset zhvillimore dhe shtetndërtuese. /Lajmi.net/