Musliu: Albin ti edhe argatja jote e kuptuat që sistemi jonë është demokraci parlamentare

musliu:-albin-ti-edhe-argatja-jote-e-kuptuat-qe-sistemi-jone-eshte-demokraci-parlamentare

Përmes një postimi në Facebook, ajo tha mos të harrojnë se presidenti votohet në Kuvend

“Albini tha sot do te fitoi Kosova. Po Albin, sot ti dhe argatja jote e kuptuat që sistemi jonë politik është demokraci parlamentare. Mos harroni: Presidenti votohet në Kuvend”, ka shkruar ajo në Facebook. /Lajmi.net/