Murati publikon 50 biznese që përfituan më së shumti nga Pako e Rimëkëmbjes e Qeverisë Hoti

murati-publikon-50-biznese-qe-perfituan-me-se-shumti-nga-pako-e-rimekembjes-e-qeverise-hoti

50 bizneset që përfituan më së shumti nga Pako e Rimëkëmbjes prej 60 milionë euro shpërndarë nga Qeveria e kaluar, në tetor të vitit 2020.

Ministria e Financave, Punës dhe Transfereve, në frymën e transparencës, po ashtu edhe në zbatim të marrëveshjes financiare ndërkombëtare me Bashkimin Evropian të nënshkruar dhe ratifikuar në Kuvend, publikon listën e 50 bizneseve që përfituan më së shumti nga pako prej 60 milionë eurove, e shpërndarë nga Qeveria e kaluar në tetor të vitit 2020.

The post Murati publikon 50 biznese që përfituan më së shumti nga Pako e Rimëkëmbjes e Qeverisë Hoti appeared first on Mesazhi.com.