Momenti kur era e fuqishme shemb kulmin e ndërtesës së Kremlinit

momenti-kur-era-e-fuqishme-shemb-kulmin-e-nderteses-se-kremlinit

Zyrtarë të Moskës kanë paralajmëruar qytetarët që të qëndrojnë brenda dhe të jenë të kujdesshëm kur të dalin në rrugë e të mos parkojnë vetura nën pemë.

Era ka arritur shpejtësinë prej 30 kilometrash për orë.