Ministria e Infrastrukturës në gjumë, qytetarët aksidentohen si pasojë e rrugës së papastruar nga bora

ministria-e-infrastruktures-ne-gjume,-qytetaret-aksidentohen-si-pasoje-e-rruges-se-papastruar-nga-bora

Reshjet e borës kanë vështirësuar qarkullimin në komunikacion.

Në foto shihet, një kombi dhe një veturë janë ndeshur me njëri tjetrin.