Milaim Zeka: Gjykata Speciale e di kush e urdhëroi vrasjen e Xhemajl Mustafës

milaim-zeka:-gjykata-speciale-e-di-kush-e-urdheroi-vrasjen-e-xhemajl-mustafes

“Unë për veten time dosjes të cilën e ka publiku Baton Haxhiu nuk i besoi ose 0.2 për qind. Asnjë pjese”, tha Zeka në emisionin DPT te Fidani.

“Gjykata Speciale tanimë e din me emër dhe mbiemër kush janë urdhërdhënësit për vrasjen e Xhemajl Mustafës, për vrasjen e Enver Malokut”, theksoi ai.

“Për mua dosjet s’janë të vërteta”, shtoi ai.