Milaim Zeka: Adem Jashari ka pi birra, s’ka pasë kurrgjë t’bëj me këta muxhahadinat

milaim-zeka:-adem-jashari-ka-pi-birra,-s’ka-pase-kurrgje-t’bej-me-keta-muxhahadinat

Zeka në Pressing  tha se ka xhirime ku shihet Adem Jashari duke pirë birra dhe se ai nuk ka pasë fare të bëjë me ekstremistë e muxhahadina.

“Natën e Ramazanit u hap debat banal a ka agjëru a s’ka agjëru Adem Jashari, a e pranoi cigaren a se pranoi Adem Jashari. Merre me mend çfarë budallakish ka ky vend”, tha Zeka.

“Tash unë me ju thënë që e kam në xhirime Adem Jasharin t’u pi birra, Adem Jashari ka pi birra. S’ka pasë fare të bëjë me këta ekstremistët, Muxhahedinsat. Adem Jashari ka qenë shqiptar, Kristal shqiptar ka qenë”, shtoi Zeka.