Miftaraj për Qeverinë Hoti: Të bekuar që kjo strukturë nuk do ta qeverisë më Kosovën

miftaraj-per-qeverine-hoti:-te-bekuar-qe-kjo-strukture-nuk-do-ta-qeverise-me-kosoven

Madje nga IKD ishte bërë edhe një kërkesë me shkrim në drejtim të Qeverisë  Hoti lidhur me mos-shuarjen e kësaj Task-Force brenda Policisë së Kosovës.

Lidhur me këtë, Miftaraj deklaroi se jemi të bekuar që struktura e qeverisë Hoti, nuk do të qeverisë me Kosovën në një të ardhme të afërt, transmeton lajmi.net.

Postimi i plotë:

Me 19 tetor 2020, ne ora 10:00 ne mengjes, IKD reagim dhe kerkese publike Qeverise Hoti, per mos shuarjen e Task Forces kunder Korrupsion

Me 19 tetor 2020, ne ora 14:00 Qeveria Hoti shuan Task Forcen kunder Korrupsion.

Me 23 shkurt 2021, “Shprehim shqetësim serioz për shuarjen e Task Forcës për luftë kundër korrupsionit brenda Policisë së Kosovës.” – Rezoluta e Parlamentit Evropian për Kosovën.

Amnistia e perligjur e korrupsionit nga Qeveria Hoti, merr goditjen e rradhes.

Jemi te bekuar qe kjo strukture nuk do te qeveris me Kosoven se paku ne nje te ardhme te afert./Lajmi.net/