Memli Krasniqi: Rahoveci është kryeqyteti i bujqësisë, me punëtorë fisnikë të cilët do t’i mbështesim me fondin e Rimëkëmbjes

memli-krasniqi:-rahoveci-eshte-kryeqyteti-i-bujqesise,-me-punetore-fisnike-te-cilet-do-t’i-mbeshtesim-me-fondin-e-rimekembjes

Krasniqi ka thënë se Rahoveci është kryeqytet I bujqësisë në Kosovë, ku punëtoret fisnikë e fitojnë bukën me shumë punë e djersë.

“Zhvillimi i bujqësisë për ne ka qenë dhe është prioritet, andaj për fermerët dhe vreshtarët do të rrisim mbështetjen financiare, përmes granteve dhe subvencioneve. Mbështetja e fuqishme për PDK-në u konfirmua edhe në fshatin Fortesë, ku takuam qindra qytetarë që tashmë kishin vendosur që të votojnë për #Rimëkëmbje. Vota për PDK-në është votë që Rahovecit dhe Kosovës ia sjellë ndryshimet që qytetarët po i kërkojnë gjithandej vendit”, ka thënë Krasniqi. /Lajmi.net/ 

Në Rahovec, në kryeqytetin e bujqësisë së Kosovës, sonte prezantuam Planin e Rimëkëmbjes, me të cilin, këta punëtorë…

Posted by Memli Krasniqi on Thursday, February 4, 2021