“Me çlirimtarët”, slogani i Nismës Socialdemokrate në zgjedhjet e 14 shkurtit

“me-clirimtaret”,-slogani-i-nismes-socialdemokrate-ne-zgjedhjet-e-14-shkurtit

Kryetari i Nismës Socialdemokrate, Fatmir Limaj, e ka zbërthyer këtë slogan duke thënë se “angazhimi i tyre nuk është që të mbrojnë individë të caktuar, por të mbrojmë vlerat e luftës dhe vlerat kombëtare të këtij vendi dhe mbrojtjen e së vërtetës”.