Mbyllen sot bisedimet për qeverinë e re në Itali

mbyllen-sot-bisedimet-per-qeverine-e-re-ne-itali

Deri atëherë, Draghi do i parashtrojë palëve planin konkret të ndërtimit të qeverisë ku në takime priten partitë e mëdha.

Pas kësaj mund të gjykohet për një takim palësh jashtë Senatit si dhe prezantimi para shoqërisë civile.

Deri me tani ai duket se e ka mbështetjen e gjerë që do të thotë se nesër mund të bëhet edhe prezantimi i emrave të piketuar për ministra.