Marketing

Radio-Ahireti. com, me ndihmën e Allahut, tash më shumë se dhjetë vite është prezent në internet, dhe brenda këtyre viteve arriti që si radio apo portal të ketë një dëgjueshmëri dhe lexueshmëri tepër të lartë. Kjo e bëri të jetë e njohur edhe në mesin e faqeve ku reklamohen firmat dhe bizneset e tyre. Të reklamohet në radio-ahireti besojmë se është tepër e vlefshme për bizneset e juaja. Këtë e dëshmojnë shumë firma që tani reklamohen tek ne apo janë reklamuar më herët!

Nëse reklamoni tek ne me afat më të gjatë, si p.sh. për 1 vit, ju ofrojmë kontratë me zbritje 20%, kurse për 2 vite, ju ofrojmë kontratë me zbritje deri 40%. Vini re! Pranohen vetëm ato reklama që nuk shkelin dispozitat e fesë islame. Reklama me harame (ndalesa), p.sh. alkool, muzikë, kamatë, imoralitet, etj. nuk pranohen të reklamohen. Për çdo pyetje apo informacion që ju nevojitet mos ngurroni të na kontaktoni në numrat tonë:

Oferta Small Paket
100 Euro
Reklam në Radio ose Tv
Transmetim 5 deri 7 herë në
ditë

Oferta Medium Paket
120 Euro

Reklam në Webfaqe + Radio ose Webfaqe + Tv
Madhësia
e bannerit 300 x 400 Banner anash

Oferta full paket
150 Euro

Reklam në Webfaqe – Radio – Tv dhe ndonjë herë në Fb
Madhësia e bannerit 1200 x 150 Top Banner 1
Transmetim në radio dhe tv 5 deri 7 herë në ditë
 

Belgjikë: Muhammed Ramadani  +32 486286150

Kontakt: [email protected]