Limaj: Më shumë ka qenë Mimoza Kusari në qeverinë e PDK-së se sa unë

limaj:-me-shume-ka-qene-mimoza-kusari-ne-qeverine-e-pdk-se-se-sa-une

Fjalën e pati për Mimoza Kusarin, sipas të cilit është pjesë e klubit të stërvjetruar politik.“Kanë thënë që duhet të largohet klubi i stërvjetruar politik nga skena politike.

Sot me klub të stërvjetruar është duke udhëhequr.

Mimoza Kusarin e ka shefe të Grupit Parlamentar. Më shumë ka qenë ajo pjesë e qeverisë së PDK-së se sa unë. Boll kam punuar unë dhe shokët e mi për me sjellë në pushtet Hashim Thaçin në pushtet, por më shumë ka punu Mimoza Kusari. Ka qenë zëvendës-kryeministre dhe ministre e Hashim Thaçit.Po e përsëris, më shumë ka qenë në qeverisjet e PDK-së ajo, se që kam qenë unë”, tha ndër të tjera Limaj në RTK.