Limaj: Me ndihmën e opozitës sonte u instalua sistemi një partiak në Kosovë

limaj:-me-ndihmen-e-opozites-sonte-u-instalua-sistemi-nje-partiak-ne-kosove

Ai tha që sonte u sistemi një partiak në Kosovë, me ndihmën e opozitës.

“Sonte u instalua sistemi një partiak në Kosovë, fatkeqësisht me ndihmën e atyre që i thonë vetes opozitë. Kjo ndodhë veç në vendin tonë.

Ftoj zërin e vërtetë opozitarë të bëhet bashkë në mbrojtje të shtetit kushtetues dhe vlerave demokratike të vendit tonë. FL”.