Latifi: Zgjedhjet i fitoi Albin Kurti, nuk i ka fituar as Vjosa Osmani e as VV’ja

latifi:-zgjedhjet-i-fitoi-albin-kurti,-nuk-i-ka-fituar-as-vjosa-osmani-e-as-vv’ja

“Partitë politike nuk do të rrinë aty për t’ia bërë kuorumin. E shoh një proces të negocimit për të bërë marrëveshje’, tha Latifi.

“Një element nuk duhet ta lëmë anash. Këto zgjedhje as s’i ka fitu Vjosa Osmani e as Vetëvendosje. Këto zgjedhje i ka fituar Albin Kurti personalisht’, theksoi ai.

“Albin Kurti politikisht dhe moralisht e ka gjithë fuqinë mos me pyet askënd edhe me negociuar ndonjë formulë tjetër të zgjedhjes së presidentit”, theksoi Latifi.