Latifi: Kurti mundet natë e ditë me bo fushatë në Drenicë, por aty s’ka vota për të

latifi:-kurti-mundet-nate-e-dite-me-bo-fushate-ne-drenice,-por-aty-s’ka-vota-per-te

Thotë se incidentet e tilla janë të panevojshme derisa

“Konsideroj se incidentet e tilla janë krejtësisht të panevojshme”, tha Latifi në Pressing.

“Dihet mirëfilli se në Drenicë nuk ka mbështetje të madhe për Vetëvendosjen. Mbështetja e saj është minimale”, tha Latifi.

“Konsideroj se në Drenicë s’ka arsye me pas frikë prej Kurtit, duhet me ja lejuar që ai me bë fushatë kudo që është e mundur”, theksoi ai.

“Albin Kurti mundet natë e ditë me shku në Drenicë mirëpo efektet e fushatës së tij në Skenderaj nuk sjellin ndonjë votë esenciale sepse është e ditur si do të votojnë qytetarët e Drenicës dhe Skenderajt në përgjithësi’, shtoi Latifi.