Lajçak e dinë saktë kush qëndron parapa “non-paper”

lajcak-e-dine-sakte-kush-qendron-parapa-“non-paper”

I pyetur se kush mund të qëndrojë prapa tyre, Lajçak ka thënë se mendon që mund ta thotë arsyeshëm dhe saktësisht se kush qëndron prapa, megjithatë shton se nuk është roli i tij për të spekuluar.

Lexo edhe:

Maja Kocijançiq e përpiloi dokumentin ‘non-paper’? Deklarohen nga Komisioni Evropian

“Unë nuk jam këtu të spekuloj. Mendoj se mund ta them arsyeshëm dhe saktësisht kush është prapa tyre, por ky s’është roli im të bie në nivel spekulimesh”, ka Lajçak.

Megjithaët emisari i BE’së ka thënë se plani i zgjerimit të BE’së dhe integrimit të Ballkanit Perëndimor është plan A dhe nuk ka zëvendësim.