Laboratori amerikan planifikon prodhimin e tre milionë dozave të vaksinës më 2022

laboratori-amerikan-planifikon-prodhimin-e-tre-milione-dozave-te-vaksines-me-2022

“Laboratori amerikan Moderna, që ka zhvilluar një vaksinë që bazohet në teknologjinë ARN messager ashtu si Pfizer/BioNTech”, tha ai.

”Ky laborator ka rishikuar gjithashtu në rritje parashikimet për 2021 dhe shpreson tashmë të mund të furnizojë me rreth 800 milionë deri në një miliardë doza këtë vit”, theksoi Moderna në një komunikatë./Atsh