Ky është njëri nga policët e përfshirë në rrëmbimin e dy shtetasve maqedonas

ky-eshte-njeri-nga-policet-e-perfshire-ne-rrembimin-e-dy-shtetasve-maqedonas

Nga Prokuroria Themelore në Gjilan u bë e ditur se të njëjtit dyshohet se në fshatin Stanishor, Komuna e Novobërdës rrëmbyen dy shtetas të Maqedonisë me qëllim të përfitimit material dhe të njëjtit I mbajtën në një villë.

Burime të lajmi.net bëjnë të ditur se njëri nga të dyshuarit prej zyrtarëve policorë është Visar Kërqeli.

Kërqeli edhe më parë pati pasur probleme me hetuesin, por që së fundi ishte rikthyer në pozitën e zyrtarit policorë.

Që të njëjtit me qëllim të përfitimit material rrëmbyen dy shtetasin maqedonas, derisa pritet që Gjykata Themelore në Gjilan të caktoj masën e paraburgimit për të dyshuarit./Lajmi.net/

Dy zyrtarë policorë të Gjilanit të përfshirë në rrëmbimin e dy shtetasve maqedonas