Kurz: Rihapja në Austri në sajë të vaksinave

kurz:-rihapja-ne-austri-ne-saje-te-vaksinave

Kurz u shpreh i kënaqur që një kufizim tjetër ishte shmangur në të gjithë vendin dhe se skenarët e fundit në botë nuk u realizuan.

Kancelari austriak e cilësoi situatën epidemiologjike relativisht të qëndrueshme.

Rihapja do të bëhet gradualisht dhe do të bazohet tek maskat, tamponët dhe kalimet e gjelbra.

“Në fund të muajit do të vaksinohet të gjithë mësuesit dhe policët”, njoftoi ai.