Kurti tregon se kur pret të formohet qeveria e re, pretendon se ka tendenca për të ‘zvogëluar fitoren’ e VV-së

kurti-tregon-se-kur-pret-te-formohet-qeveria-e-re,-pretendon-se-ka-tendenca-per-te-‘zvogeluar-fitoren’-e-vv-se

Kurti ka thënë se posa që të certifkohen rezultatet e zgjedhjeve janë të gatshëm për të votuar kryetarin e ri të Kuvendit, kryeministrin dhe presidenten e re.