Kurti: Siguria në vend prioritet i përbashkët i institucioneve të Kosovës dhe KFOR-it

kurti:-siguria-ne-vend-prioritet-i-perbashket-i-institucioneve-te-kosoves-dhe-kfor-it

Gjenerali Brigadieri Henry i uroi suksese kryeministrit Kurti për detyrën e re.Kryeministri Kurti e falënderoi për urimin dhe shprehu mirënjohjen për rolin dhe rëndësinë e Shteteve të Bashkuara të Amerikës dhe KFOR-it në ruajtjen e sigurisë në Republikën e Kosovës.

Siguria në vend është qëllim dhe prioritet i përbashkët i institucioneve të Republikës së Kosovë dhe KFOR-it. Andaj komunikimi, koordinimi dhe bashkëpunimi ndërinstitucional për garantimin e saj është domosdoshmëri, u shpreh kryeministri Kurti.

” Kryeministri Kurti e falënderoi për urimin dhe shprehu mirënjohjen për rolin dhe rëndësinë e Shteteve të Bashkuara të Amerikës dhe KFOR-it në ruajtjen e sigurisë në Republikën e Kosovës. Siguria në vend është qëllim dhe prioritet i përbashkët i institucioneve të Republikës së Kosovë dhe KFOR-it. Andaj komunikimi, koordinimi dhe bashkëpunimi ndërinstitucional për garantimin e saj është domosdoshmëri, u shpreh kryeministri Kurti”, thuhet në njoftim./Lajmi.net/