Kurti planifikon të zbatojë propozimin e një profesori nga Harvardi për arsimin në Kosovë

kurti-planifikon-te-zbatoje-propozimin-e-nje-profesori-nga-harvardi-per-arsimin-ne-kosove

Kurti ka njoftuar se gjatë një bisede me profesorin Reimers ky i fundit ka propozuar që të angazhohen asistentë për mësimëdhënësit e të gjitha niveleve.

“E dimë se shumica e klasëve në shkolla janë të mbingarkuara, dhe një reformë që propozoi profesori Reimers e që ka funksionuar për shtetet e ngjashme është angazhimi i asistentëve për mësimdhënësit e të gjitha niveleve. Lëvizja VETËVENDOSJE! planifikon të nxit studentët më të mirë të nivelit Master të angazhohen në mësimdhënie, dhe të ofrojë përgatitje profesionale të vazhdueshme në nivel kombëtar për të gjithë”, ka thënë Kurti.

Arsimi është sistem në të cilin kalojmë të gjithë. Pata kënaqësinë të zhvilloja një bisedë me Fernando M….

Posted by Albin Kurti on Saturday, February 20, 2021