Kurti e Osmani zbulojnë sloganin për zgjedhjet e 14 shkurtit

kurti-e-osmani-zbulojne-sloganin-per-zgjedhjet-e-14-shkurtit

Albin Kurti dhe Vjosa Osmani kanë zbuluar sloganin me të cilin do të garojnë për zgjedhjet e parakohshme të 14 shkurtit.

“Krejt dhe Drejt”, është slogani që Kurti dhe Osmani e kanë postuar në profilet e tyre në Facebook.

Madje Kurti ka thënë se më 14 shkurt do të jetë një referendum që do ta kthejë Kosovën kah e mbara

“Referendumi që do ta kthejë Kosovën kah e mbara, nuk mund të ndalet!  #krejtdhedrejt’, ka shkruar Kurti në profilin e tij në Facebook.

The post Kurti e Osmani zbulojnë sloganin për zgjedhjet e 14 shkurtit appeared first on Mesazhi.com.