KS i OKB-së miraton rezolutën për barazi në qasjen ndaj vaksinave

ks-i-okb-se-miraton-rezoluten-per-barazi-ne-qasjen-ndaj-vaksinave

“Rezoluta e miratuar, e dyta në një vit e Këshillit të Sigurimit mbi pandeminë, bën thirrje, gjithashtu, për solidaritet dhe armëpushime në botë, për të luftuar më mirë kundër virusit dhe për të kryer vaksinimet”, sqaruan burimet, raporton ATSh.

Sipas të njëjtave burime, si rrallë në KB, rezoluta u bashkësponsorizua nga të 15 anëtarët e Këshillit të Sigurimit.