Kryhet një operacion i komplikuar në QKUK, pacientit i hiqet tumori nga mëlçia

kryhet-nje-operacion-i-komplikuar-ne-qkuk,-pacientit-i-hiqet-tumori-nga-melcia
Në Klinikën e Kirurgjisë Abdominale të Qendrës Klinike Universitare të Kosovës, mjekët kanë kryer një operacion kompleks, duke i larguar pacientit tumorin nga mëlçia.
Operimi i Hemangiomës, tumor me prejardhje nga enët e gjakut, i cili zhvillohet në mëlçi, vlerësohet si një nga ndërhyrjet më sfiduese në kirurgjinë e barkut.
Pacienti i moshës 38 vjeçare, pas intervenimit është në gjendje të mirë shëndetësore dhe pritet të lirohet shpejt për në shtëpi.
Operacioni, i bërë nga një ekip mjekësh të trajnuar, me aparaturë moderne, më parë është kryer vetëm jashtë vendit.

The post Kryhet një operacion i komplikuar në QKUK, pacientit i hiqet tumori nga mëlçia appeared first on Mesazhi.com.