Kryetari i Bujanocit, letër urimi Edi Ramës: Trumfi juaj, fitore për të gjithë shqiptarët

kryetari-i-bujanocit,-leter-urimi-edi-rames:-trumfi-juaj,-fitore-per-te-gjithe-shqiptaret

Arifi ka uruar Ramën për fitoren e Partisë Socialiste në zgjedhjet parlamentare të 25 prillit, derisa ka uruar që të vazhdojë angazhimi i shtetit shqiptar përkitazi me komunitetin shqiptar që jeton në Serbinë Jugore.

“Kam privilegjin që në emër timin dhe të qytetarëve të Komunës së Bujanocit të ju uroj për fitoren e madhe në zgjedhjet parlamentare të 25 prillit, duke ridëshmuar për të tretën herë se politika që udhëhiqni është e duhura për vendin dhe qytetarët shqiptarë”, ka thënë Arifi.

Letra e plotë e Nagip Arifit, dërguar kryeministrit të Shqipërisë, Edi Rama: