Krasniqi: Osmani e kërcënoi me shkarkim Dakën për ta detyruar të moszbatojë aktgjykimin e Kushtetueses

krasniqi:-osmani-e-kercenoi-me-shkarkim-daken-per-ta-detyruar-te-moszbatoje-aktgjykimin-e-kushtetueses

Krasniqi ka thënë se Vjosa Osmani e kërcënoi Kryetaren e KQZ-së, Valdete Daka për ta detyruar të mos e zbatonte aktgjykimin e Gjykatës Kushtetuese dhe nuk ishte një kërcënim për ta detyruar zbatimin e këtij aktgjykimi.

Sipas Krasniqit, zonja Daka tentonte që pikërisht ta zbatonte këtë aktgjykim.