KQZ nxjerr rezultatet e fundit, udhëheqje bindshëm dhe surpriza

kqz-nxjerr-rezultatet-e-fundit,-udheheqje-bindshem-dhe-surpriza

E hënë ora 06:51 është përditësimi i fundit i KQZ për të dhënat e numërimit të votave.

Deri në mëngjesin e sotëm në këtë orë janë numëruar 1125 nga 5199 kuti nga ku rezulton se Partia Socialiste ka marrë 50.19%, PD 38.26%, LSI 7% dhe PSD 1.86%.

Pra socialistët udhëheqin bindshëm deri tani nga numërimi i 1125 kutive, por janë edhe shumë në proces.