Kosova dhe Mali i Zi nënshkruajnë marrëveshje bashkëpunimi në fushën hotelerisë dhe turizmit

kosova-dhe-mali-i-zi-nenshkruajne-marreveshje-bashkepunimi-ne-fushen-hotelerise-dhe-turizmit

Sogojeva tha që ndjehet i privilegjuar që janë duke e përcjellë një mesazh që Ulqini është duke i pritur kosovarët për pushime.

Po ashtu, Hajdinaga u emërua anëtar nderi i Odës së Hoteliereve të Kosovës.