Kosnett: FSK po kontribuon në sigurinë rajonale dhe globale

kosnett:-fsk-po-kontribuon-ne-sigurine-rajonale-dhe-globale

“Vendosja e përbashkët e FSK-së dhe Ushtrisë Amerikane në Kuvajt është një moment historik i vërtetë – jo vetëm për mbrojtjen e vetë Kosovës, por edhe si një demonstrim i gatishmërisë së Kosovës për të përqafuar përgjegjësitë përtej kufijve të saj që kontribuojnë në sigurinë rajonale dhe globale”.