Kosnett: E ardhmja e Kosovës është në duart e qytetarëve të saj

kosnett:-e-ardhmja-e-kosoves-eshte-ne-duart-e-qytetareve-te-saj

Përmes një postimi në Twitter, Kosnett u kërkoi qytetarëve që mos të lejojnë që bora ose sëmundja e COVID-19 t’i ndalojë të votojnë.

“Mos lejoni që bora ose sëmundja e COVID-19 t’ju ndalojnë të votoni. Bëni zgjedhjet të lira, të drejta dhe të sigurta”, u shpreh ai mes tjerash, teksa bëri thirrje që të raportohen parregullsitë tek autoritetet kompetente. /Lajmi.net/