Koronavirusi në Kosovë: 6,894 raste aktive; 45,002 të shëruar dhe 1,368 viktima

koronavirusi-ne-kosove:-6,894-raste-aktive;-45,002-te-sheruar-dhe-1,368-viktima

45,002 pacientë kanë fituar betejën me koronavirusin, ndërsa 1,368 viktima janë shënuar që nga fillimi.